DET HVIDE SNIT

IMPRO COMEDY

Foredrag

Foredrag ved Kim von Bülow


Kaos-navigation og improvisation - Hvor man overlever forandringer!


Improvisation er en metode, der ligger i forlængelse af Teori U. Ligesom Teori U fokuserer improvisation også på, hvordan man kan åbne sine sanser, reflektere og tænke fremad i stedet for at gøre mere af det samme.

Improvisation er ‘the missing link‘ mellem nutid og fremtid – en metode til at skabe kreative og innovative tanker og handlinger i nuet med henblik på skabe og mestre forandring. Dette foredrag handler om improvisation og er en generel indføring i improvisationens verden. Med særlig fokus på at tænke og bruge improvisation i forandringsprocesser.

Foredraget giver en grundig indføring i teorien bag det improviserede arbejdsliv. Derefter vil deltagerne deltage i en række øvelser der konkretiserer teorien om improvisation, både som ”mindset” og som handlinger. 

 

Kim von Bülow

Kim von Bülow, er medstifter af de københavnsker teatergruppe Det Hvide Snit og Kryds og Bolle, der har specialiseret sig i eksperimenterende improvisation og forumteater. Kim er ansat som leder på en uddannelsesinstitution. Han har en master i voksenlæring fra DPU med speciale i improvisation og ledelse, og er certificeret professionel coach.  Kim holder foredrag om improviseret ledelse i det meste af Europa i forbindelse med uddannelseskonferencer og ledelsesudviklingsprojekter. 

Medforfatter til bogen ”IMPROVISATION I LEDELSE OG ARBEJDSLIV" - Udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uforudsete Frydenlund 2011. Derudover underviser han i Impro Comedy under Åben Træning i Impro Comedy. Hans bog om Impro Comedy Dogme Impro på forlaget Drama er nu tilgængelig!