DET HVIDE SNIT

IMPRO COMEDY

Kontakt og Booking info

Kontakt: Kim von Bülow,

Kroghsgade 1, 2 sal th. 

2100 København Ø 

Mobil: 2962 0252

Email: [email protected]

Book os på Eventzonen

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Impro til private

Bryllupper, fødselsdag (runde som kantede), polterabender, barnedåb, julefrokoster, housewarming, jubilæum, indvielse af tilbygninger, begravelser, studenterfester, sølvbryllupper (og andre metaller), grisefester, halloween, forlovelsesfester, fester i forsamlingshuset, høstfester, fester i forbindelse med fyringsrunder, religiøse højtider mv.

Vi har prøvet det meste, og er friske på det hele!

Anbefaling 

Stærkt medlevende og absolut en gevinst for hele personalegruppen. Stærkt !!! Wauuww hvor var det godt.... Disse var enkelte af kommentarerne da skuespillerne fra Det Hvide Snit var forbi vores personale-konference. Vi anbefaler virkelig ICC til arrangementer hvor man er ude efter en oplevelsle lidt ud over det sædvanlige... 

mvh. Casper Romme Jacobsen - afd. leder fritidsklubben ESKILD

Den nyeste video fra Råhuset, marts 2016

Impro til firmaer, virksomheder, private, institutioner og organisationer.

 

Intet er for stort eller for småt, når Det Hvide Snit byder sig til udenfor teaterscenen!

Snittet har optrådt på konferencer og i private virksomheder med op til 400 deltagere - og til private arrangementer med 40 deltagere.

Fælles for alle shows i denne kategori er, at showet bliver tilpasset med hensyn til form og indhold til netop dit arrangement.

Det sker ved et formøde med arrangøren, så alle deltagere oplever showet relevant, nærværende og underholdende.

Snittet tilbyder også forskellige kombinationspakker:

Træning af medarbejderne i improvisation.

Medarbejderne optræder for hinanden under supervision.

Foredrag om improvisation på arbejdspladsen med inddragelse.

Show med Det Hvide Snit.

Disse elementer kan kombineres på forskellig vis.

Et eksempel taget fra et arrangement med Novo (heldags arrangement):

Foredrag om improvisation og ledelse.

Lederne opdeles i grupper med hver deres træner.

Grupperne undervises i impro.

Grupperne optræder for hinanden.

Evaluering.

Middag.

Show med Det Hvide Snit.

 

Men man kan også "bare" hyre Snittet uden så mange dikkedarer!

Da vi altid er i tæt kontakt med publikum og har en solid erfaring med at optræde, så vil showet altid opleves sjovt, nærværende og dejligt vanvittigt! 

 

Pris afhænger af følgende:

Afstand fra København

Antal skuespillere (undervisere)

Længden på forestillingen

Musikere til forestillingen

Udstyr på spillestedet

 

Prisen ligger typisk mellem 6000,- kr. til 30.000,- kr.

Kontakt os for et tilbud!

Verdens længste improvisation

I år 2000 blev Det Hvide Snit optaget i Guinness Book of Records; De havde gennemført en 24 timers lang improviseret scene med titlen "Verden går under om 24 timer".  Jyllands Posten fulgte med aller 24 timer: læs artiklen her!

 

 

 

" Klokken er 10.26, og samtalen drejer ind på søspejdere og snubletråde, hvorefter obersten likviderer sin adjudant. Utroligt nok har forestillingen stadig en ganske høj grine-kvotient. Måske popper skuespillerne piller i kulissen".

Det Hvide Snits skuespiller Kim von Bülow er medforfatter på denne bog. Kim holder foredrag om improvisation i ind- og udland.

 

Bogen viser, hvordan man kan bruge improvisation til at reflektere og tænke fremad – til gavn for både medarbejdere og virksomhed.


Få viden om og helt praktiske forslag til, hvordan man i virksomheden kan improvisere mere i hverdagen, udnytte medarbejdernes kreative potentiale, fokusere på de rigtige ting, få tingene til at ske samt få mere tillid til egne og andres erfaring og kompetence.


Kreativitet, innovation og udvikling er afgørende for virksomheder og organisationer. Succesen afhænger i høj grad af såvel ledernes som medarbejdernes evne til at kunne improvisere sig til en hensigtsmæssig udvikling. Improvisation som metode kan direkte bruges til at erfare og forstærke den individuelle og organisatoriske kapacitet til at være kreativ, innovativ og udviklingsfokuseret.

Metoden kan desuden understøtte brugen af Teori U. Ligesom Teori U fokuserer improvisation nemlig på, hvordan man kan åbne sine sanser, reflektere og tænke fremad i stedet for at gøre mere af det samme.

De tre forfattere har alle gennem flere år undervist i improvisation i erhvervslivet. I denne bog giver de deres erfaringer videre. Udover en teoretisk indføring i improvisationens verden er bogen fyldt med øvelser, så man kan komme i gang med det samme.

Snittet tager gerne ud og optræder på de små steder i København. Her giver vi den gas i Christianshavns beboerhus!

I den sammenhæng var det ren underholdning (Impro Comedy show).

Vi optræder også med mere seriøst improviseret teater; Longform som det hedder for de indviede! Vores udgave hedder "Den Gule Streg". 

Derudover tilbyder vi forumteater, foredrag om improvisation, undervisning, skjult teater, icebreakers til eksempelvis konferencer, rollespil i forbindelse med lederudvikling mm.